Novice in aktualno

Promocija podjetja

Promocija podjetja

Prihaja čas za promocijo vašega podjetja in nakup poslovnih daril. Že veste kako se boste zahvalili svojim poslovnim parterjem za sodelovanje v tem negotovem času? Ja, en virus je postavil ves svet na glavo, vendar je obdarovanje že zelo stara tradicija tako v zasebnem kot v poslovnem svetu. In pričakovano je, da bomo kljub poslovnim izzivom izkazali pozornost svojim deležnikom.

Preberi več
Varujmo naravo

Varujmo naravo

Ekološki koncept je vse bolj prisoten v promocijski industriji, kjer je prispeval k razvoju novih hibridnih materialov, ki se uporabljajo za izdelavo. Tako je prišel material, ki je alternativa plastiki, in je mešanica plastike in pšenične slame. Plastika te strukture se v naravi lahko v dveh letih popolnoma razgradi.

Preberi več
Z vsakim soncem pride dež :)

Z vsakim soncem pride dež :)

Ali ste vedeli, da so dežnike sprva uporabljali za zaščito pred močnim soncem in ne pred dežjem? Zgodbe pravijo, da so jih začeli izdelovati na Kitajskem. Kmalu za tem se je raba dežnikov postopoma razširila na ostale kontinente. Sprva so bili enostavni in se niso dali zapreti tako kot danes. Okvirji in držala so bili izdelani iz bambusa, ponjava pa iz Sa papirja, za lesne dele na vrhu in konicah pa so uporabljali borov les.

Preberi več
Vpišite vaš e-naslov.

Naložbo Voucher za digitalni marketing za izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz sklada za regionalni razvoj.