10 % popusta pri naročilu promocijskega materiala nad 150 €

Promo-Material

Ne glede na to, v kateri industriji ste, je vaša blagovna znamka vse! Naš cilj je ponuditi kakovosten promocijski material, prepoznavna promocijska ter izvirna poslovna darila po najboljših cenah, ki vam bodo pomagali doseči prepoznavnost ne glede na vaš proračun. Vsak izdelek lahko naredimo po meri in ga potiskamo po vaših željah. 

V naši bogati spletni trgovini boste našli zanimive promocijske izdelke in promocijska darila za poslovne partnerje in zaposlene, ki bodo ostale opomnili na vašo blagovno znamko, programe, storitve, pohvale in še več! Uživajte v majicah in kapah z vašim logotipom, torbah in jaknah za osebje na sejmu, pa tudi v barvitih in praktičnih rokovnikih ali dežnikih. Ali pa svoje sporočilo dodajte promocijskim obeskom in svinčnikom po meri ter z vsako besedo povečajte prepoznavnost vašega podjetja.

Ne glede na to, ali iščete najbolj kakovostne, okolju prijazne ali barvne in svetleče promocijske izdelke, imamo vse na enem mestu. Če si morate povečati prepoznavnost, ustvariti uspešne prodajne programe ali podariti darila poslovnim parterjem ter priznanja za cenjene zaposlene med posebnimi dogodki, smo tu, da vam pomagamo s široko paleto prilagojenih proračunom prijaznih promocijskih izdelkov, ki bodo zagotovo navdušili. Naš poudarek je na tem, da pomagamo povečati prepoznavnost vašega podjetja in blagovne znamke in uresničiti vaše promocijske ideje.

cta image

ECO MANIA:
100% naravni izdelki

Svojim strankam in partnerjem pokažite ekološko ozaveščenost z novo serijo 100% reciklabilnih izdelkov.

Button

Prijavite se na e-novice in pridobite ugodnosti!

Vpišite vaš e-naslov.