10 % popusta pri naročilu promocijskega materiala nad 150 €

Pravica do intelektualne lastnine

Promo-Tek, Karmen Koncilja s.p. je imetniki vseh avtorskih pravic na vsebini, objavljeni na spletni strani (www.promo-tek.si) . Za zasebno in nekomercialno uporabo lahko tiskate, kopirate ali shranite dele Spletne strani. Vsebin na spletni strani ne smete uporabljati v komercialne namene. 
Na spletni strani, katere lastnik ste, lahko ustvarjate povezave na našo spletno stran na način, ki je skladen s pravom in ne škoduje našemu dobremu imenu, ugledu ali poslovanju. Prepovedano je objavljanje povezav na spletno stran, ki nakazujejo ali bi lahko nakazovale na kakršnokoli povezovanje, sodelovanje ali potrditev z naše strani, ki pa ne obstaja.
Pridržujemo si pravico, da kadarkoli lahko umaknemo dovoljenje za objavljanje povezav na Spletno stran in/ali brez navedbe razloga zahtevamo, da takoj umaknete kakršnokoli povezavo na Spletno stran.
Promo-Tek, Karmen Koncilja s.p. nismo odgovorni za morebitne težave pri delovanju spletne strani. Pridružujemo si pravico do morebitnih napak in sprememb na spletni strani.


Več preberite v splošnih pogojih uporabe in v pravnem obvestilu

Prijavite se na e-novice in pridobite ugodnosti!

Vpišite vaš e-naslov.