10 % popusta pri naročilu promocijskega materiala nad 150 €

Pravno obvestilo

Vsebine na teh spletnih straneh omogočajo splošne informacije o podjetju Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. in njegovih storitvah.

Podjetje Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. se bo na svojih straneh z vso potrebno skrbnostjo trudilo zagotavljati točnost ter ažurnost podatkov. Podatki na teh spletnih straneh so zgolj informativne narave, zato v podjetju Promo-Tek, Karmen Koncila s.p.ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za katerekoli vsebinske napake ter za napake pri pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti podjetje Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in vsebinskem urejanju spletne strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. V podjetju Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. niso odgovorni za morebitne težave pri delovanju spletne strani. V podjetju Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se uporabnikom prenesli s te spletne strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. V podjetju Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. si pridržujemo pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. 

Vse vsebine na spletni strani (http://www.promo-tek.si) in podjetja Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. so last podjetja Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na spletni strani, se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo jasno opozoriti o avtorstvu. V podjetju Promo-Tek, Karmen Koncila s.p. si pridržujemo pravico do morebitnih sprememb vsebin objavljenih na www.promo-tek.si.

Prijavite se na e-novice in pridobite ugodnosti!

Vpišite vaš e-naslov.